Julekonserter i Selbu kirke


Det lakker og lir mot juletider, og Selbu kirke blir fylt med vakker musikk. Både lokale og mer nasjonalt kjente artister står i kortrappa i førjulstiden.

Allerede 27. november kl. 17 blir det juleallsang med Kjell's kvartett. Med seg har de Ole Alsethaug, forsanger er Kari Cecilie Aftret og Bo Ivan Folde leder oss gjennom kvelden. Billetter kan kjøpes på www.billettbestillinger.no!

2. desember kommer Bettan og Are Hembre til Selbu kirke. Det som i fjor var en kirketurné forstyrret av pandemien, blir i år en Juleturné med både kirker og kulturhus. Tilbakemeldingene fra de gjennomførte konsertene i 2021 var formidable, og pga. responsen, gjør at de nesten er programforpliktet til å gjenta suksessen. Les mer, og kjøp billett til konserten her.

Henrik Fuglem, som inviterer til Henrik's jul, håper på full kirke onsdag 7. desember! Han har med sine faste musikere John Oddstein Aune, Sven Kristian Bakken, Jan Inge Tjørhom og Arne Skognes. I tillegg koristene Ida Rolseth, Marion Hilmo Aasen, Eiril Anita Endresen og Ane Aas. I tillegg er mamma, Anne Kari Skotnes, med på kornett. Årets gjesteartist er Mia Charlotte Skoge Nøringseth fra Ålesund. Kjøp billetter på www.billettbestillinger.no!

Damekoret Embla fra Trondheim garanterer alltid for julestemningen. Torsdag 8. desember vil de fagre stemmene lyde i vårt vakre kirkerom. Gi deg selv en pust i bakken i julestria, og senk skuldre og puls med noen av julens vakreste sanger. Her får du både de tradisjonelle perlene vi elsker å høre igjen, og noen som kanskje kan bli nye favoritter. Les mer og kjøp billetter her!

Selbus eget korensemble, med dirigent Ivar Aas i spissen, avholder sin tradisjonsrike julekonsert tirsdag 13. desember. Koret øver så det spruter, og de kan ikke vente med å få dele julestemningen med deg på selveste Luciadagen. Med seg har de også et barnekor fra Bell skole. Det blir magisk, sier de selv på facebook! Billetter selges på www.billettbestillinger.no!

19. desember kl. 18 ønsker Blanke Mezzingen og Selbu musikkråd velkommen til den tradisjonsrike julekonserten med aktører fra hele bygda. Mer info om den kommer. 

 

 

Tilbake