Gravstellavtale for Selbu

Gravplassene i Selbu tilbyr stell av gravsted. Ved å inngå en avtale om stell vil gravplassen plante, stelle og vanne gravstedet i henhold til avtalen.

Stell av gravstedet skjer så lenge avtalen gjelder, eller så lenge det finnes avtalemidler. Når innbetalt beløp ikke lenger strekker til, blir fester kontaktet for å ha mulighet til å forlenge avtalen. Dersom det fortsatt finnes midler på legatet når avtalen avsluttes, føres midlene over til Selbu Blomsterfond til alminnelig forskjønnelse av kirkegården.

Avtalen kan forlenges så lenge kirkegårdsvedtektene ikke legger begrensninger på dette.

Prisliste:

Vare:

Pris inkl. MVA

Sommerstell, lite plantefelt (bedplate)

800,-

Lys til jul/nyttår

Lys Allehelgensaften

125,-

Sommerstell starter første halvdel av juni, avhengig av været. Alminnelig vedlikehold, luking, gjødsling gjøres fortløpende i stellperioden. Prisene kan endres i avtaleperioden. Betalingen trekkes årlig direkte fra legatkontoen.

Kontakt kirkekontoret for å inngå avtale om gravstell. Kontaktinfo står nederst på siden.
Last ned gravstellavtale her!